Fiskální unie - aktuální otázky - Baka, Zoltán
Fiškálna únia predstavuje ďalší krok v európskej integrácii, charekterizovaný aktuálnym vývojom členských krajín Európskej únie. Požiadavky realizovania opatrení na odstránenie negatívnych javov pretrvávajúcej krízy.