Quality and performance management in healthcare providers - Lauček, Zdeno
Skúsenosti s implementáciou Balanced Scorecard v Európe a USA vo vzťahu ku kvalite a výkonnosti a jej zlepšovaniu v sektore zdravotníctva. Načrtnutie východísk pre aplikáciu v podmienkach domáceho zdravotníctva.