Postavenie dane z príjmov právnickej osoby v Slovenskej republike - Kušnírová, Jana, 1977-
Medzníky makroekonomického vývoja a ich dopad na právnické osoby v Slovenskej republike. Vývoj daňovej sadzby dane z príjmov právnických osôb v SR v rokoch 1993-2013. Postavenie dane z príjmu PO v štruktúre daňových príjmov. Celkové príjmy, daňové príjmy a príjmy z dane PO v SR v rokoch 1993-2013.