Cloud computing - Petrinec, Filip
Technická podstata Cloud Computingu a definovanie účelu tohto novodobého prostriedku informačnej technológie. Využiteľnosť tejto technológie v intenciách organizačnej podpory v podnikaní, uskladnení dát a budúce využitie v prostredí podnikových informačných systémov.