Úprava vybraných nástrojov marketigovej komunikácie v legislatíve Slovenskej republiky - Plavčanová, Veronika
Vymedzenie platnej legislatívy, ktorá vytvára limity využívania nástrojov marketingovej komunikácie, a zároveň konfrontuje marketingový a legálny pohľad na tieto nástroje.