<The> Analysis of the regional policy progress in the European Union and in the Slovak Republic - Rentková, Katarína
Analýza vývoja implementácie politiky zameranej na regionálny rozvoj na úrovni Európskej únie a následne v Slovenskej republike. Realizácia regionálneho rozvoja v Slovenskej republike, v časových obdobiach od roku 1918 až 1989, 1990 až 1992, 1993 až 2004 a po roku 2004.