Pružné organizačné štruktúry - Hrašková, Dagmar
Pružná koncepcia riadenia podniku. Pružné organizačné štruktúry. Výskum organizovania v slovenských podnikoch - charakteristické črty nových tendencií organizačných štruktúr.