Manažment v zdravotníckom zariadení so zameraním na paliatívnu starostlivosť - Rievajová, Jana
Manažment v zdravotníckom zariadení a postavenie manažmentu v systéme zdravotníckeho zariadenia. Profesionálne zvládnutie paliatívnej starostlivosti a manažovanie tímu zdravotníckych pracovníkov.