Hodnotenie spoľahlivosti ľudského faktora v technologických procesoch - Strelcová, Stanislava
Ľudský faktor ako významná časť systému človek – stroj. Charakteristika vybraných metód využívaných na hodnotenie spoľahlivosti ľudského faktora v technologickom procese.