Introduction to management in European public administration - Šuplata, Marian
Úvod do manažmentu v Európskej verejnej administratíve. Stručné priblíženie práce manažérov, pracujúcich v kabinetoch eurokomisárov. Praktická aplikácia manažmentu ako vedy, na supranacionálnej manažérskej úrovni, na základe emprických skúseností z praxe.