Vztah exekutivy a legislativy podle ústavy Ghanské republiky - Rigel, Filip
Stručná politicko-ekonomická charakteristika štvrtej Ghanskej republiky. Vzťah legislatívy a exekutívy. Výkonná a zákonodárna moc v ústave Ghany.