Podnikateľský strašiak - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Zvýšenie dane z príjmu z 19 percent na 23 percent. Priemerné percento daňovej sadzby príjmov právnických osôb v Európskej únii - 22 percent. Podnikanie v daňových rajoch. Hlavné problémy, na ktoré upozorňujú podnikatelia. Vysoká cena elektrickej energie pre firmy a nízka vymožiteľnosť práva.