Zvyšovanie výkonnosti manažérov a zamestnancov prostredníctvom kognitívneho vylepšovania - Mišún, Juraj, 1978-
Charakterizovanie kognitívneho vylepšenia ako fenoménu, ktorý sa pomaly, ale iste začína udomácňovať aj v našich končinách. Hlavné cieľové skupiny kognitívneho vylepšenia. Aplikácia farmaceutík kognitívneho vylepšenia vo všeobecnej populácii.