Ekonomické aspekty vývoje silniční nákladní dopravy - Komárek, Jaroslav
Vývoj prepravných výkonov cestnej dopravy podľa komoditnej štruktúry. Koncepcia agregovaného modelu. Prognóza dopravného výkonu.