Prednosti a riziká uplatňovania reálnej hodnoty oceňovaní finančných nástrojov - Markovič, Peter, 1974-
Podstata reálnej hodnoty. Mechanizmus stanovenia reálnej hodnoty v konkrétnych podmienkach. Perspektíva reálnej hodnoty v 21. storočí