Sociálno-ekonomické podmienky marginalizovaných rómskych komunít - Sika, Peter, 1975-
Prehľad sociálno-ekonomických podmienok marginalizovaných rómskych komunít prostredníctvom vybraných ukazovateľov. Sociálna inklúzia marginalizovaných rómskych komunít je v národnom a ekonomickom záujme Slovenska.