Zmeny zaplatí dav - Suchý, Daniel
Crowdfunding - financovanie cez internetové komunity. Možnosť získať financie od drobných prispievateľov. Známe webové stránky - Kickstarter, Indiegogo. Crowdfunding po slovensky: darcovské sociálne siete Ľudia ľuďom, Dobrá krajina. Crowdfunding v Českej republike. Financovanie mrakodrapu v kolumbijskej metropole Bogota.