Determinanty pracovných príjmov v SR - Rievajová, Eva
Nerovnosti pracovných príjmov, ktoré sa formujú na slovenskom trhu práce. Hlavné determinanty reálnych miezd v období rokov 2006, 2010 a 2011 s poukázaním na pretrvávanie mzdových nerovností v spoločnosti.