Analýza a vývoj daňových příjmů státního rozpočtu v České republice a daňové kvóty zemí Evropské - Přívratská, Jana
Analýza a vývoj daňových príjmov štátneho rozpočtu Českej republiky. Daňové kvóty krajín Európskej únie.