Počátky měnové integrace v Evropské unii - Tesařová, Svatava
Menové systémy pred 2. svetovou vojnou a po nej. Menové systémy po vzniku Európskeho hospodárskeho spoločenstva. Menové systémy po vytvorení colnej únie.