Poisťovňa musí byť priateľ v núdzi - Bôrik, Tibor
Rozhovor s významným manažérom slovenského poisťovníctva, Ing. Tiborom Bôrikom, o práci vo finančných službách, poistných podmienkach a etike v poisťovníctve.