Ekonomické krize jako důsledek korupce a lobbismu - Jakubíček, Petr
Analýza príčin vzniku ekonomických kríz v ekonomickej teórii. Vznik krízy ako dôsledok korupcie a lobizmu. Korelácia medzi výškou korupcie, verejného dlhu a výškou šedej ekonomiky.