Perspektíva učenia sa a rastu systému Balanced scorecard - Horváthová, Jarmila
Základné oblasti sledovania a merania v perspektíve učenia sa a rastu. Schopnosti zamestnancov. Hybné sily a schopnosti zamestnancov. Schopnosti informačného systému. Motivácia, delegovanie právomoci a angažovanosť. Mapa perspektívy učenia sa a rastu.