Trhy sú v pohybe - Haas, Michael
Rozdiely medzi ponúkanými produktmi a spotrebiteľským dopytom podľa európskej správy Swiss Re 2012. Výsledky prieskumu medzi spotrebiteľmi v 14 európskych štátoch. Zaujímavé zistenia z Poľska.