Dávka v nezamestnanosti v Českej republike v porovnaní so Slovenskom - Kamenistá, Zuzana
Stretnutie zástupcov Sociálnej poisťovne s partnermi z Úradu práce Českej republiky. Právna úprava a systém dávok v nezamestnanosti v oboch krajinách. Aplikácie nariadenia (ES) Európskeho parlamentu a Rady č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia v platnom znení a nariadenia (ES) Európskeho parlamentu a Rady č. 987/2009, ktorým sa ustanovuje postup vykonávania nariadenia (ES) č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia.