Koncepcia vývoja audítorskej správy podľa požiadaviek IFACu a potrieb používateľov audítorských správ - Kareš, Ladislav
Ciele auditu finančných výkazov. Správa auditora podľa požiadaviek ISA. Zdokonalenie správy audítora v kontexte stanoviska IAASB.