Kvalita lidského kapitálu a ekonomický růst - Kubík, Rudolf
Analýza kvality ľudského kapitálu so zreteľom na vplyv na ekonomický rast, resp. či ovplyvňuje výsledky regresivných testov, ktoré skúmajú vzťah medzi ekonomickým rastom a ľudským kapitálom.