Pozitivní dopady pracovní migrace z Ukrajiny na českou ekonomiku - Cahlíková, Zuzana
Dopady pracovnej migrácie na domácu ekonomiku. Ukrajinská migrácia v Českej republike. Imigračný prebytok Česka, prípad ukrajinskej migrácie.