Obchádzanie antidiskriminačného zákona: rozvoj pracovníkov - Gálik, Rudolf
Prieskum funkcie rozvoja pracovníkov v podnikoch odhalil viaceré spôsoby obchádzania antidiskriminačného zákona. Chýbajúca, resp. nesystematická analýza potrieb rozvoja. Chýbajúci proces hodnotenia pracovného výkonu. Diferencovaná účasť pracovníkov na rozvojových programoch. Chýbajúce hodnotenie prínosov rozvojových programov. Účasť manažérov organizácií a útvarov na špeciálnych rozvojových programoch. Skryté aj otvorené obchádzanie antidiskriminačného zákona. Vysoké náklady, ktoré neplnia svoj organizačný účel.