Japonská ekonomika v letech 2007-2010 - Stuchlíková, Zuzana
Vývoj japonskej ekonomiky v rokoch 2007-2010 a zhodnotenie faktorov, ktoré mali hlavný vplyv na silný prepad HDP v rokoch 2008-2009. Vládne protikrízové opatrenia v oblasti fiškálnej, menovej a kurzovej.