Schopnosť správnej komunikácie má vplyv na dosahovanie cieľov a úspešné projekty - Minárik, Peter
Základné pravidlá efektívnej komunikácie a príčiny nesprávnej komunikácie. Efektívna komunikácia si vyžaduje aktívnu prípravu, ktorá je základom k jej úspechu. Kvalita komunikácie má zásadný vplyv na dosahovanie cieľov a projektov.