Koučing ako kľúčový nástroj v manažmente - Kmecová, Denisa
Koučing ako nástroj progresu bol zo športu do biznisu importovaný kvôli vysokej efektivite. Špeciálne metódy a formy koučingu, metóda grow a executive coaching.