Priestorová analýza s využitím softvéru Opengeoda - Janotka, Martin, 1982-
Využite dostupných softvérových možností pre vykonanie priestorovej analýzy – OpenGeoDu. Špecializovaný softvér bol vyvinutý jedným z priekopníkov v oblasti priestorovej ekonometrie Lucom Anselinom.