Peniaze nevedia hrať futbal - Gašparovič, Matej
Miliardári v športovom biznise. Vstup ruských oligarchov ako aj arabských šejkov do špičkových európskych klubov. Nákup hviezdnych futbalových klubov ako trend budovania prestíže. Úspech veľkoklubov financovaný z ropy ale aj životom na dlh. Do futbalu je potrebné vrátiť zdravý rozum skôr, než sa zrúti.