Miestne dane v rozpočtoch vybraných miest Európy – Paríž - Baláži, Peter
Miestne príjmy a rozpočet v hlavnom meste Francúzska - Paríži. Komparatívna analýza a zhodnotenie v porovnaní s miestnym rozpočtom Bratislavy. Spoločné a rozdielne znaky daného rozpočtového hospodárenia vybraných samospráv.