Otevřené inovace, jejich přínosy a úskalí - Pitra, Zbyněk
Komplexné ponímanie rozpracovania inovačného nápadu do podoby komerčne úspešnej inovácie. Tri základné programy inovačneho procesu. Inovácia podľa J. P. Schumpetera. Otvorenie inovačného reťazca. Outsourcing a kľúčové ukazovatele pre rozhodovanie o outsourcingu. V čom spočíva konkurenčná výhoda firmy.