Buď svetlo! - Dzuro, Pavol
Správne navrhnuté osvetlenie a voľba vhodnej farby svetla a svetelných zdrojov v obchodných priestoroch. Vytváranie priestorového riešenia, typ osvetlenia, intenzita a svetelná pohoda v obchodných prevádzkach. Vhodné aplikácie a úspory prevádzkových nákladov.