Extrovert verzus introvert: Keď je kolega extrovert... - Dubeňová, Katarína
Extroverti vysielajú množstvo externých signálov a sú radi stredobodom každej spoločnosti. Ako prežiť v pracovnom prostredí, či v kancelárii s excentrickým extrovertom.