Bezpečnosť mobilných zariadení: výzva pre firmy - Matějů, David
Riziká, ktoré hrozia pri zneužití prístupových údajov, úniku informácií alebo pri odcudzení prístroja. Masívne používanie tabletov a smartfónov v rámci firmy či na zákazníckej báze. Bezpečnostné opatrenia mobilnej dátovej komunikácie.