Na čo je kaprom šťuka - Morháčová, Jana
Rozhovor s generálnym riaditeľom Žlezničnej spoločnosti Slovensko. Revolúcia v cestovných poriadkoch. Konkurencia na trase Komárno - Bratislava. Zvýšenie cestovného. Motivačné zľavy. Čistenie vlakov. Rozdelenie železníc na tri podniky. Problematika financií.