Rizikový a rozvojový kapitál v Českej republike: manažerské know - how a jeho transfer - Zinecker, Marek
Bariéry v oblasti financovania malých a stredných podnikov. Private equity ako forma externého financovania podniku. Výhody externého financovania podniku.