Možnosti rozvoja geoturizmu v okrese Sobrance - Pčolinská, Lenka
Geoturizmus a jeho význam. Charakteristika okresu Sobrance. Cestovný ruch v okrese Sobrance. Možnosti rozvoja cestovného ruchu v tomto okrese. Sobranecké kúpele. Potenciál pre výstavbu geoparku v Podhorodi a Beňatine. Potenciál pre agroturistiku a vidiecky turizmus. Ďalšie zaujímavosti v okolí Sobraniec.