Charizmatické vodcovstvo a charizma ako súčasť celostnej kompetentnosti subjektov manažmentu - Ljudvigová, Ivana
Charizmatické vodcovstvo, jeho cieľ a význam. Osobnostné charakteristiky charizmatických lídrov. Charizmatickí verzus pseudocharizmatickí vodcovia.