Zaměstnatelnost a zaměstnanost - strategie rozvoje lidských zdrojů - Novotná Březovská, Barbora
Najčastejšie prekážky zamestnateľnosti cieľových skupín v súvislosti s rozvojom osobnosti, odvahy, motivácie a záujmu uspieť na trhu práce. Význam pojmu zamestnateľnosť v súvislosti s projektom "Návrat do zamestnania bez obáv."