Disproporcia na trhu práce uplatnenie sa na trhu práce - Matulčíková, Marta, 1964-
Vzdelávanie a uplatniteľnosť na trhu práce. Rozvoj vlastného potenciálu ako zámer rozvoja vzdelávacích aktivít v rámci počiatočného vzdelávania alebo ďalšieho vzdelávania dospelých. Osobný potenciál získaný vo formálnom vzdelávaní a jeho vplyv na možnosti pracovného uplatnenia. Kľúčové kompetencie. Uplatniteľnosť absolventov ako odraz toho, do akej miery prax potrebuje absolventov príslušného cyklu vzdelávania.