Prezentačné zručnosti a ich význam nonverbálna komunikácia - dôležitý prvok výučby - Soroková, Tatiana
Rozvíjanie komunikačných a sociálnych zručností v rámci vzdelávania budúcich pedagógov a riadiacich pracovníkov. Suverénne kultivované vystupovanie ako dôležitý prvok úspešnosti. Sebadôvera a prezentačné schopnosti. Nonverbálna komunikácia - reč tela. Mimika. Gestika. Čo za nás hovoria ruky.