Internet a hrozba anonymity - Tóthová-Šimčáková, Mária
Masívne využívanie moderných technológií a zmeny v komunikačných možnostiach. Atraktivita virtuálneho prostredia pre dospelých ako aj pre deti. Pozor na identitu - svoju aj cudziu. Kritická veková skupina. Úloha rodiča a pedagóga v procese usmernenia dieťaťa. Čo kto na seba prezrádza. Témy na rozhovor s deťmi v škole či doma.