Faktoring a forfaiting z daňového a účtovného aspektu - Martinová, Lenka
Právna úprava pohľadávky a postúpenia pohľadávky, pojmy faktoring a forfaiting v právnych normách. Podstata pravého faktoringu a forfaitingu, súvisiace pojmy. Typy a druhy faktoringu, forfaitingu, funkcie, ciele, využitie, rozdiely. K účtovaniu pohľadávky. Faktoring a forfaiting z hľadiska zákona o dani z príjmov.