Transformácia účtovnej sústavy z JÚ na PÚ - Mintál, Ján
Zákon o účtovníctve. Právna úprava prechodu z jednoduchého účtovníctva na podvojné účtovníctvo. Prechod z JÚ na PÚ z pohľadu zákona o dani z príjmov.