Moderní bankovní systémy nabízejí bance konkurenční výhodu - Kouba, Štěpán
Premeny bankovníctva v posledných rokoch. Nové technológie, produkty, obchodné prístupy a cieľové skupiny. Pojem "moderná banka", čo znamená a čím sa odlišuje "moderná" banka od "zastaralej"?